portofoliu

Redescopera Romania


AppStore download

"Redescopera Romania" este o aplicatie realizata in colaborare cu iLeo Marketing Interactiv, avand la baza o initiativa a companiei Petrom: un proiect care isi propune realizarea unei harti complete a locurilor pe care merită să le vizitezi în România. Mai multe detalii despre acest proiect gasiti aici: http://redescoperaromania.ileo-dev.ro/content/redescoperă-românia
Scopul aplicatiei dezvoltate de noi pentru iPhone este sa promoveze obiectivele turistice ale Romaniei intr-o maniera moderna si atractiva, utilizand facilitatile oferite de Google maps, GPS si confortul operarii unui device mobil.
Utilizatorii pot localiza rapid obiectivele cele mai apropiate de punctul in care se afla, avand posibilitatea trierii acestora in functie de mai multe criterii: denumire, categorie obiectiv (istoric, natural, artistic, pitoresc, benzinarie), cel mai apropiat oras sau drum national.
Poti marca pe harta obiectivele pe care le-ai vizitat si de asemenea, le poti recomanda prietenilor tai, postand o scurta descierea a lor pe Twitter.
Va uram sa va bucurati de vacante lungi si calatorii pline de amintiri frumoase. Si nu uitati sa povestiti si celorlalti despre locurile deosebite pe care le-ati descoperit!Redescopera Romania" este o aplicatie realizata in colaborare cu iLeo Marketing Interactiv, avand la baza o initiativa a companiei Petrom: un proiect care isi propune realizarea unei harti complete a locurilor pe care merită să le vizitezi în România. Mai multe detalii despre acest proiect gasiti aici.

Servicii

  • dezvoltare aplicatii iOS (iPhone) si Android
  • dezvoltare aplicatii J2ME
  • adaptare continut website pentru mobile

testimonials

  • "Baietelul meu e fan! Mai vrem si alte povesti." by gadda7
  • "Excelent! 10+ !" by A489
  • "Baietelul meu de 4 ani il adora" by Alin R
  • "Foarte simpatica interpretarea (si audio si vizual)" by razvanbb.ro
.

Noutati

LANSARE IPAD APP

in luna decembrie vom lansa prima aplicatie pentru iPad. Detalii in curand

20 000 DOWNLOADURI

Kiss The Froggy a depasit 20 000 de downloaduri. Urmeaza versiunea imbunatatita.