Despre noi

Cine suntem

Divertisment Digital. Dezvoltare Aplicatii Mobile.
Bine ati venit in pagina oficiala a proiectului Blackseven.

Sub acest nume au fost reuniti specialisti cu expertize variate, din domeniul artei, educatiei si informaticii pentru a oferi publicului consumator de aplicatii mobile din Romania o noua viziune in domeniul divertismentului digital precum si un nou mod de abordare a creatiei de software „on-demand”. In spatele Proiectului Blackseven se afla un grup de antreprenori entuziasti, interesati de creatii multimedia si online care s-au asociat cu scopul dezvoltarii unor proiecte atat educative cat si de divertisment care targeteaza grupuri variate de varsta si interese.

imgfloat

In laboratoarele noastre se lucreaza la o prima suita de povesti animate, adaptari ale unor povesti celebre din literatura romaneasca si universala, realizate intr-o nota originala, plina de umor, menite sa-i faca sa rada atat pe cei mici, cat si pe parinti, unchi, matusi, bunici, vecini.
Elementele de interactivitate si mini jocurile surpriza incluse in fiecare poveste ii vor face pe copii sa nu se plictiseasca si sa fie nerabdatori sa o vada din nou. Deasemenea, o alta directie de dezvoltare a proiectului nostru consta intr-un set de aplicatii educative pentru copii, care bazandu-se pe umor si orginalitate, sa-i ajute sa acumuleze mai usor cunostintele necesare conforme cu varsta lor si care sa transforme gadget-urile parintilor in adevarate enciclopedii pentru cei mici.

Aplicatiile pentru adulti nu vor intarzia sa apara: Rebus in limba română, Treasure Hunt, Crossword Puzzle sunt doar cateva dintre titlurile cu care va vom delecta in acest sezon. Stati aproape, v-am pregatit cateva surprize pe care le veti aprecia cu siguranta.


Consultati saptamanal sectiunea Portofoliu pentru a fi la curent cu ultimele creatii B7.

Servicii

  • dezvoltare aplicatii iOS (iPhone) si Android
  • dezvoltare aplicatii J2ME
  • adaptare continut website pentru mobile

testimonials

  • "Baietelul meu e fan! Mai vrem si alte povesti." by gadda7
  • "Excelent! 10+ !" by A489
  • "Baietelul meu de 4 ani il adora" by Alin R
  • "Foarte simpatica interpretarea (si audio si vizual)" by razvanbb.ro
.

Noutati

LANSARE IPAD APP

in luna decembrie vom lansa prima aplicatie pentru iPad. Detalii in curand

20 000 DOWNLOADURI

Kiss The Froggy a depasit 20 000 de downloaduri. Urmeaza versiunea imbunatatita.